Hírek

Az Űrdongó sztárja, John Cena WC-Transformerré változna

A sziklaarcú színész, John Cena figyelmezteti a Hasbrót, hogy meredek ötletére lenne kereslet és nem mellesleg megreformálná a Transformers-mítoszt, hiszen ha már az illemhelyek is robotokká változhatnak, a határ a csillagos ég.

A Michael Bay vezénylete alatt megsavanyodott Transformers franchise-ba az Űrdongó című spin-off igyekszik új életet lehelni, melyről ódákat is zengenek a korai kritikák. A Transformerek azonban ezidáig csak autókká, repülőkké és egyéb járművekké változtak át. Az Űrdongó sztárja, John Cena változtatna ezen a korlátolt helyzeten.

„Én John-a-tronná voltoznék át (John a trónon – a szerk.)” – kezdi forradalmi tervének felvázolását a színész. „A John-a-tron olyan, mint Megatron, csak menőbb, mert én változnék át egy vécévé. 100%-ban komolyan mondom. Remélem, figyelnek a Hasbrónál (a Transformers játékok gyártója – a szerk.). Ebben sok pénz van, tudom, hogy fura ötletnek hangzik, de ne húzzák le rögtön a klotyón… gondoljatok az anonimitásra. A világon rengeteg vécé van. Majdnem bárhol és bármikor át tudnék alakulni, senki sem fedné fel az identitásomat. Olyan lenne, mint egy kém. Egy kém a Transformers-univerzumban. Gondolj bele, mennyi információt lehetne így kiszűrni. Jó sok szarságot látna John-a-tron.”

Az Űrdongó egyelőre John-a-tron nélkül érkezik a mozikba, a filmet a Kubo és a varázshúrok rendezője, Travis Knight készítette, és december 20-tól látható a hazai mozikban.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com