Hírek

Az Úriemberek sorozathoz csatlakozott a Breaking Bad színésze

Úriemberek-Colin-Farrell-Charlie-Hunman

Giancarlo Esposito-val, a Breaking Bad és a Better Call Saul színészével készül az Úriemberek sorozat, Guy Ritchie filmjének folytatása.

Alakul az Úriemberek folytatásaként szolgáló azonos című sorozat a Netflixnél, most egy más sikersorozatokból már ismerős névvel egészült ki a produkció.

A Better Call Saul és A Mandalóri színésze Giancarlo Esposito csatlakozott az Úriemberek gengsztertörténetéhez – tájékoztat a Movieweb.

A Guy Ritchie film alapján készülő sorozat főszereplője Theo James lesz, akit A beavatott filmekből ismerhetünk. Guy Ritchie rendezi a széria első két részét és a pilotot is ő írta Matthew Read-el közösen. A Blöff és A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső rendezője executive producerként az Úriemberek mellett marad a filmet is produceráló Ivan Atkinsonnal, Marn Davies-el és Bill Blockkal együtt.

Giancarlo Esposito szerepéről egyelőre semmit sem tudunk, de az biztos, hogy a sorozat a film közvetlen folytatása lesz. Eddie Halstead (Theo James) megörökli apja óriási birtokát és felfedezi, hogy azalatt gigászi marihuánaültetvény rejlik – ugyanez az ültetvény a film konfliktusának elindítója. Az eddig egyenesen élő katona vajon megbirkózik a gengsztervezér Mickey Pearson hagyatékával és az azt szétszedni kívánó alvilággal?

A 2019-ben megjelent Úriemberek főszereplője Matthew McConaughey volt, aki szeretett volna visszavonulni a fűkereskedelemből. A filmben szerepelt Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell és Hugh Grant is. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy bárki közülük feltűnik-e a készülő sorozatban.

Giancarlo Esposito azután került az Úriemberek stábjába, hogy véget ért a sok éven át tartó Better Call Saul, amiben a rettegett gengsztervezért, Gus Fringet alakította. A karakter először a Breaking Bad második évadjában tűnt fel. Esposito szerepelt továbbá olyan neves sorozatokban is, mint A Mandalóri, vagy A Fiúk.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com