Hírek

Az Utódlás sztárjával elevenedik meg a Boeing 737 Max körüli botrány

Jeremy Strong, az Utódlás egyik főszereplője vezeti majd a minisorozatot, ami az Amazonnál készül el.

2019-ben kettő Boeing 737 Max repülőgép zuhant le, összesen 346 emberéletet követelve. A biztonságos repülés zászlóshajójának tekintett Boeing soha nem látott kereszttűzbe került: főleg, miután egyre több információ érkezett a Max gépek egyik újításáról, amiről azonban nem tartottak rendes tréningeket a pilótáknak.

A tragédiákról és az azokat követő botrányról készült már dokumentumfilm, most pedig eljött a fiktív megvalósítás ideje. Nem is akármilyen csapattal!

A Deadline alapján az Amazonnál készül el az egyelőre cím nélkül futó minisorozat, amely egy a cégnél dolgozó mérnök szemszögéből meséli el a történteket. Az alkotás élén az a Jeremy Strong áll, aki az Utódlás kapcsán Emmy- és Golden Globe-díjat is kapott, de akit szintén láthattunk korábban A chicagó-i 7-ek tárgyalásában, A nagy dobásban, az Úriemberekben vagy a Masters of Sexben.

A sorozatot pedig Az Argo-akcióért Oscar-díjat kapó Chris Terrio hozza el nekünk, aki olyan szuperhős-filmek forgatókönyvéért felelt, mint a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala és Az Igazság Ligája. Mind Strong, mind Terrio beülnek majd az executive produceri székekbe is.

A projekt egyelőre a kezdeti fázisban van, úgyhogy premierdátumról és további szereplőkről nincsenek még hírek.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com