Hírek

Alig került mozikba a harmadik rész, már tervezik a Bad Boys 4-et

Sok év után itt a Bad Boys 3, de lehet nem kell ennyit várni a negyedik részre.

Még csak a hétvégén mutatták be a Bad Boys hosszú szünet után érkező harmadik részét, máris igény mutatkozik a Sony felől egy folytatás készítésére. A Deadline beszámolója szerint

a Mindörökké rosszfiúk írója, Chris Bremner már csatlakozott is a projekthez.

Bremnernek a Bad Boys harmadik része volt az első írói kreditje, pontosabban csak társírói. Peter Craig és Joe Carnahan is a forgatókönyvírók stábját erősítette. Előbbi az Éhezők viadala utolsó dupla részének és a július 16-án érkező Top Gun: Mavericknek is társírója. Arról egyelőre nincs hír, hogy ők is visszatérnének-e egy esetleges negyedik részhez.

Többet nem tudni a még gyerekcipőben botorkáló „húzzunk le még egy bőrt erről az állatról is” filmtervről, de Martin Lawrence és Will Smith nélkül szinte elképzelhetetlen lenne egy Bad Boys film. A színészpáros már harmadjára vállalták a rosszfiúk szerepét a most hétvégén nyitó moziban, ami nem lett a kritikusok kedvence.

Anyagilag mindenesetre a vártnál is jobban teljesít Smith és Lawrence filmje.

Az USA-ban 4 nap alatt 68 millió dollárt kaszált a stúdió a harmadik résszel, ez pedig jócskán túlteljesíti a várt 40 milliós bevételt. Ami még inkább figyelemre méltó, hogy a még Michael Bay rendezte második rész is csupán 46,5 milliót hozott a konyhára az első hétvégén. A stúdió valószínűleg ennek hatására kezdte el azonnal a tárgyalásokat a negyedik részről.

Már több buddy movie műfajához tartozó film is elővette a visszavonulás témáját: Halálos fegyver. Ugyanezt teszi a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk 17 évvel a második rész után. Ha megvalósul a negyedik rész, az is kérdés, hogy ez a történet milyen újabb fordulatot vehet.

Nagy Tibor

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya