Hírek

Simlis Jackman – Bad Education előzetes

Romlott oktatás (Bad Education)

Az amerikai iskolarendszer egyik legnagyobb sikkasztási botrányáról készül film. A Bad Education az HBO-n jelenik meg.

Hugh Jackman a főszereplője a Bad Education című filmnek, melyet a színész egyik legújabb zseniális munkájának tartanak. Egy karizmatikus felügyelőt játszik, aki a Long Island-i körzetben igyekszik felvirágoztatni a környék iskoláit. A polgárok és a gyerekek egyaránt kedvelik, egy újságírógyakornok (Geraldine Viswanathan, a Csodatévők főszereplője) azonban alapos kutatómunkát végez a fickó körül és csúnya csalások nyomaira bukkan. Innentől indul omlásnak a kártyavár.

Jackman számára nem ismeretlen a köztiszteletben álló, majd orbitálisat bukó figurák eljátszása.

Nemrég Jason Reitman filmjében, az Így ne legyél elnökben alakított megnyerő államfőaspiránst, aki csalfa szexuális élete miatt inthetett búcsút a Fehér Háznak.

https://www.youtube.com/watch?v=3rcDuELz3Ak

Az HBO 20 millió dollárt perkált ki a Bad Education jogaiért, mely a 2019-es Toronto Nemzetközi Filmfesztiválon debütált. A filmben megjelenik még Allison Janney és Ray Romano is. A rendezői székben pedig a Telivérek című bizarr drámát készítő Cory Finley ült.

A Bad Education bemutatója április 25-re esik.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya