Hírek

Simlis Jackman – Bad Education előzetes

Az amerikai iskolarendszer egyik legnagyobb sikkasztási botrányáról készül film. A Bad Education az HBO-n jelenik meg.

Hugh Jackman a főszereplője a Bad Education című filmnek, melyet a színész egyik legújabb zseniális munkájának tartanak. Egy karizmatikus felügyelőt játszik, aki a Long Island-i körzetben igyekszik felvirágoztatni a környék iskoláit. A polgárok és a gyerekek egyaránt kedvelik, egy újságírógyakornok (Geraldine Viswanathan, a Csodatévők főszereplője) azonban alapos kutatómunkát végez a fickó körül és csúnya csalások nyomaira bukkan. Innentől indul omlásnak a kártyavár.

Jackman számára nem ismeretlen a köztiszteletben álló, majd orbitálisat bukó figurák eljátszása.

Nemrég Jason Reitman filmjében, az Így ne legyél elnökben alakított megnyerő államfőaspiránst, aki csalfa szexuális élete miatt inthetett búcsút a Fehér Háznak.

Az HBO 20 millió dollárt perkált ki a Bad Education jogaiért, mely a 2019-es Toronto Nemzetközi Filmfesztiválon debütált. A filmben megjelenik még Allison Janney és Ray Romano is. A rendezői székben pedig a Telivérek című bizarr drámát készítő Cory Finley ült.

A Bad Education bemutatója április 25-re esik.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..