Hírek

Into the Badlands: az első évad két percben!

Kultúrák, kelet és nyugat találkoznak az AMC Into the Badlands sorozatában: a rajongók és az újoncok kedvéért a teljes első évadot összefoglalja ez a kisfilm.

Az Into the Badlands című harcművészeti sorozat a jövőben játszódik, Badlands vidékén, amely területen több rivális báró osztozik. Ők ellenőrzik a mindennapi élethez szükséges feltételeket, és támaszkodnak saját lojális hadseregükre, a clipper nevű harcosokra. Ebben a képzeletbeli, futurisztikus világban betiltották a lőfegyvereket. Az egyetlen „fegyver” a harcművészet, azaz a puszta kezek, a lábak és a kardok maradtak.

A történet ismerős lehet, mert alapja egy klasszikus kínai mese, a Nyugati utazás. Ebben a kínai mesében a majomkirály elhozza Indiából Kínába a buddhizmust. Az Into the Badlands csak lazán mozog a kínai eredet mentén – a sorozatban a harc mellett lesz science-fiction, hősök szupererővel, és mindez drámai történetbe kerül. Az egyik főszereplő Daniel Wu, Hong Kongban élő kínai-amerikai színész, aki a legkülönbözőbb kung-fu stílusok mestere.

Az Into the Badlands akciójeleneti sokszor 3 percesek és igazán látványosak lesznek; a kemény küzdelmet azonban a kung-fu spiritualitásával ötvözi a sorozat – emiatt lesz autentikus, de fogalmazhatunk úgy is, hogy ettől fér el a gondolkodó ember szobájában is az Into the Badlands – írja az AMC.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com