Hírek

Bailey Bass lesz az Interjú a vámpírral sorozat Claudiája

Az Interjú a vámpírral sorozat stábjához, Jacob Anderson és Sam Reid mellé csatlakozik Bailey Bass is, ezzel összeállt az új vámpír trió – adta hírül a Collider.

Az AMC sorozata Anne Rice regényéből készült Neil Jordan-féle 1994-es Interjú a vámpírral film sikertörténetét lovagolja meg. Ugyan a filmváltozat legendás Brad Pitt, Tom Cruise és Antonio Banderas trióját igen nehéz felülmúlni, a stúdió gőzerőkkel dolgozik a színészek kiválogatásán.

Legújabban a fiatal Bailey Bass csatlakozott a csapathoz, aki Claudiát fogja életre kelteni.

Bailey Bass hírnevét a következő Avatar film Tsireya alakításának köszönheti. James Cameron Avatarja 2009-ben nagyot szólt, nem csoda, hogy nagy figyelem követi az Avatar 2 produkciót is. Bailey Bass legutóbb A Jenkins Family Christmas produkcióban vett részt, amely után egyből az Interjú a vámpírral forgatására igyekszik majd. A sorozat forgatása még idén decemberben elkezdődik, a bemutató viszont csak 2022-re várható.

Bailey Bass nem kis feladatott vállalt el ezzel a szereppel. Az hagyján, hogy a film akkora klasszikus, hogy szinte lehetetlen úgy hozzányúlni, hogy ne sértse majd a rajongókat, ráadásul az akkor 12 éves Kirsten Dunst annyira megindítóan hozta a vámpírgyerek, Claudia szerepét Brad Pitt oldalán, hogy Golden Globe-díjra jelölték.

A sorozat rendezését Rolin Jones-ra bízták, akitől legutóbb a Perry Masont láthattuk. Rolin Jones a kreátor és a forgatókönyvíró is egyben. A munkáját pedig nem más, mint maga a regény írója, Anne Rice támogatja. Reméljük, sikerrel nyúlnak a témához!

A sorozat az AMC és AMC+ műsorán lesz látható valamikor 2022-ben.

Keleti Léda

Podcast

Hirdetés

Hirdetés