Hírek

Bajban lehet az Apple TV+ sikersorozata, a Különválás

A híresztelések szerint összebalhézott egymással a Különválás (Severance) írópárosa: mindez pedig alaposan kihat a készülő második évadra.

A kétszeres Emmy-díjas Különválás egy igazán emlékezetes fináléval zárta az első évadot, így aki látta, biztosan tűkön ül a folytatásig. A történet egy rejtélyes vállalat körül bonyolódik, amely a kollégák tudatát egy beavatkozással kettéosztja: így a munkahelyen kívüli én nem tudja, mi történt az iroda falain belül, és fordítva.

Egészen izgalmas módon jött létre sorozat, amelyet Ben Stiller segített életre kelteni. Ő karolta fel ugyanis Dan Ericksont, a sorozat showrunnerét, akinek sci-fi ötlete valósággal elragadta a színész-rendezőt. Tekintve, hogy ez Erickson először kapott ilyen feladatot, a producerek Mark Friedmant, a Wayward Pines íróját tették meg partnerének. A két férfi azonban az elmondások alapján nehezen jön ki egymással, és

sikerült úgy összeveszniük, hogy a második évad valószínűleg késéssel érkezik.

Állítólag Friedman és Erickson már az első évadot követően meggyűlölte egymást, konfliktusuk pedig mérgezőleg hatott a forgatások hangulatára is. Előbbi ezt követően ki akart szállni a projektből, de Ben Stiller nem talált helyére megfelelő embert, így a maradását kérték – a problémák azonban nem oldódtak meg. A hírek szerint Stiller az Andor és a Kártyavár íróját, Beau Willimont szerződtette a harmadik évadra, azonban már a másodikban is szükséges a segítsége.

A Decider szerint nemcsak az írók közti balhé miatt pokoli a Különválás forgatása, az epizódok költségei is elszállóban vannak: egyes pletykák szerint 20 millióra is rúghat a költségvetés részenként.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com