Hírek

Balesete után megműtötték Jeremy Rennert – a színész kritikus állapotban van

Jeremy Renner

Súlyos hókotró-baleset érte Jeremy Renner amerikai színészt, ami miatt kórházba szállították, majd egy nappal később meg is műtötték.

Jeremy Rennert január elsején mentőhelikopter szállította kórházba a nevadai Renóban. Először úgy tudtuk, hogy a kétszeres Oscar-jelölt színészt „időjárással összefüggő baleset” érte, később kiderült, a lábán sérült meg, mikor hókotrójával dolgozott a birtokán. A Deadline értesülései szerint,

Jeremy Renner a mellkasán is megsérült, ami miatt meg kellett műteni. A műtét sikeres volt, a színész állapota stabil, de még mindig kritikus.

A The Hollywood Reporter arról ír, az esetet a rendőrség is vizsgálja, mivel a hókotró biztonsági beállításai meg kellett volna akadályozzák a szerencsétlenséget. A balesetben Renner az egyetlen érintett.

Renner első Oscar-jelölését Kathryn Bigelow A bombák földjén című filmjének főszerepéért kapta. Másodszorra a 2010-ben bemutatott Tolvajok városa című filmért jelölték a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában.

A színész számos Marvel filmben alakította Clint Bartont, vagyis Sólyomszemet a 2011-es Thor óta. Legutóbb a Sólyomszem sorozatban tért vissza a szerephez és adta tovább az íjat Kate Bishopnak (Hailee Steinfeld). Jeremy Renner jelenleg a Paramount+ Mayor of Kingstown című sorozatának főszereplője.

A Marvel univerzumán kívül más franchise-okban is szerepelt, mint például a Mission: Impossible filmekben. Először a Fantom protokollban, majd a Titkos nemzetben szerepelt Tom Cruise mellett. A Bourne-franchise negyedik részében Renner játszotta a főszerepet. Aaron Cross filmje Jason Bourne nyomán egy ugyanabban a világban játszódó új hős akcióját mesélte el.

Jeremy Renner soron következő filmjei között láthatjuk a Bosszúállók: A Kang-dinasztia 2025-re tervezett filmjét és egy egyelőre cím nélküli filmet az OxyContin gyógyszerbotrányról.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com