Hírek

Barackillatú dallamok – barackillatú lemezen jön a Szólíts a neveden zenéje

Különleges kiadásban lát napvilágot a Szólíts a neveden filmzenéje: barackillatú lemezen, kizárólag a barackszezonban lesz elérhető – olvastuk az IndieWire-on.

A rajongók bizonyára jobban örülnének egy Timothée Chalamet vagy Armie Hammer illatú kiadásnak, de azért így sem rossz az örökkévalóságnak szóló relikvia, mely a film híres barackos jelenetére utal. Nemcsak az illatában, a színében is barack lesz a Music on Vinyl által kiadott korong és pont a barackszüret idejére,

augusztus 3-ára jelenik meg a mindösszesen 7777 darab kópia.

Természetesen a legjobb adaptált forgatókönyvért Oscar-díjat nyert alkotás filmzenéjét tartalmazó lemezen helyet kapnak Sufjan Stevens Mystery of Love és Visions of Gideon című slágerei, melyek kifejezetten a filmhez íródtak, s melyek közül az előző egészen az Oscar-jelölésig vitte. A további előadók között megtaláljuk a Psychedelic Furs, Ryuichi Sakamoto és Giorgio Mororder nevét is.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés