Hírek

Barackillatú dallamok – barackillatú lemezen jön a Szólíts a neveden zenéje

Különleges kiadásban lát napvilágot a Szólíts a neveden filmzenéje: barackillatú lemezen, kizárólag a barackszezonban lesz elérhető – olvastuk az IndieWire-on.

A rajongók bizonyára jobban örülnének egy Timothée Chalamet vagy Armie Hammer illatú kiadásnak, de azért így sem rossz az örökkévalóságnak szóló relikvia, mely a film híres barackos jelenetére utal. Nemcsak az illatában, a színében is barack lesz a Music on Vinyl által kiadott korong és pont a barackszüret idejére,

augusztus 3-ára jelenik meg a mindösszesen 7777 darab kópia.

Természetesen a legjobb adaptált forgatókönyvért Oscar-díjat nyert alkotás filmzenéjét tartalmazó lemezen helyet kapnak Sufjan Stevens Mystery of Love és Visions of Gideon című slágerei, melyek kifejezetten a filmhez íródtak, s melyek közül az előző egészen az Oscar-jelölésig vitte. A további előadók között megtaláljuk a Psychedelic Furs, Ryuichi Sakamoto és Giorgio Mororder nevét is.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya