Hírek

Tucatnyi Barbie és Ken szédít el Greta Gerwig rózsaszín álomvilágában

Megérkezett a Barbie első hosszabb előzetese, amelyben a főszereplőkből és a film hangvételéből is kapunk ízelítőt.

Pár órával azután, hogy tengernyi karakterposzterrel árasztották el az internetet, a Warner közzétette a Barbie első teljes előzetesét. A bő másfél perces videóban felbukkan Barbie (Margot Robbie) és még egy csomó másik Barbie, illetve Ken (Ryan Gosling) és legfontosabb riválisa, egy másik Ken (Simu Liu). A különböző alkatú és bőrszínű szereplők barbie-s dolgokat csinálnak, majd kiszabadulnak a való világba, ahol Will Ferrellt veszik le a lábáról.

A Mattel játékáról a jelek szerint zenés-táncos vígjáték készül. Míg az első teaser a 2001: Űrodüsszeia újrajátszásával sokkolt, az új kedvcsináló inkább a film humorát, a szereplők közti dinamikát érzékelteti, miközben nagy vonalakban a – gondosan titkolt – történetet is láthatóvá teszi.

Greta Gerwig és férje, Noah Baumbach forgatókönyvéből Gerwig rendezte a filmet. Robbie, Gosling, Liu és Ferrell mellett is csupa feltörekvő sztár és nagy kedvenc bukkan fel a filmben: America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Issa Rae Rhea, Perlman. Látható még Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola Coughlan, Ritu Arya, valamit a Grammy-díjas énekesnő, Dua Lipa és az Oscar-díjas Helen Mirren narrátorként.

A Barbie július 20-tól látható a magyar mozikban.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com