Hírek

Őrültebb lesz Greta Gerwig Barbie-ja, mint gondoltuk – itt az első előzetes

A 2001: Űrodüsszeia szellemében születik meg az új idol: Barbie.

Kevés filmet övez ma akkora hisztéria, mint a Barbie-t, nem véletlenül. A függetlenfilmes ikonnak számító Greta Gerwig-Noah Baumbach házaspár meglepő választásnak tűnik a Mattel játéka ihlette filmhez, a kiszivárgott, nagyon rózsaszín forgatási fotók pedig megerősítették, hogy itt valami különleges készül. A teaser fokozza a várakozást: ez a Barbie valami olyasmi lesz, amit még sosem láttunk.

A film főszereplői Margot Robbie és Ryan Gosling, mindketten láthatóak a teaserben, amely a 2001: Űrodüsszeia hírhedt majmos jelenetének átiratával indít, majd megjelenik maga Barbie, azaz Robbie. Az utolsó másodpercekben kevésbé provokatív, bár annál látványosabb képsorokat láthatunk a tökéletes testű babák világából.

A filmet Gerwig rendezi, a forgatókönyvet Baumbach-kal közösen írták. A Barbie 2023. július 21-től látható a mozikban – akárcsak Christopher Nolan nem kevésbé várt filmje, az Oppenheimer.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com