Hírek

Baró új Terminátor-karakterposzterek

Terminator GenisysRemek karakterposztereket és néhány érdekes infót engedett útjára a Terminator Genisysről a gyártó Paramount stúdió. Vigyázat, spoilerek is lehetnek!

2015. július 2-án mutatják be hazánkban a Terminator-sorozat ötödik részét. A történet szerint John Connor (Jason Clarke), az ellenállás vezetője visszaküldik 1984-be Kyle Reese-t (Jai Courtney, aki a Die Hard 5-ből lehet ismerős), hogy megvédje Sarah Connort (Emilia Clarke). Csakhogy egy váratlan esemény kapcsán megtörik az idővonal, és Reese egy ismeretlen múltban találja magát, ahol nemcsak hihetetlen képességű idegenek segítik az útját (Arnold Schwarzenegger), de kegyetlen új ellenségek is. A küldetés talán lehetetlen: visszaállítani a jövőt.

A hírek szerint Byung-hun Lee karaktere biztosan egy egy T-1000-es lesz, tehát valószínűleg hasonló képességgel bír, mint Robert Patrick főgonoszként a T2-ben. Schwarzenegger még mindig egy T-800 darab, de most az is kiderült, hogy – vigyázat, potenciális spoiler-veszély! – John Connor maga egy terminátor, konkrétan egy T-3000-es.

Íme a poszterek:

terminator-genisys-poster-arnold-schwarzenegger terminator-genisys-poster-byung-hun-lee terminator-genisys-poster-emilia-clarke terminator-genisys-poster-jai-courtney terminator-genisys-poster-jason-clarke

 

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com