Hírek

Kiderült, milyen hosszú lesz a Robert Pattinson fémjelezte Batman

Matt Reeves adaptációja lesz a leghosszabb a szériában.

A stáblista nélkül 2 óra 47 perc (stáblistával 175 perc) hosszú lesz az új Batman – tudta meg a Variety. A Warner Bros. és a DC Comics következő nagy dobása a közel háromórás játékidejével a harmadik leghosszabb alkotás lesz a szuperhősfilmek sorában, melyet csak a Bosszúállók: Végjáték (181 perc) és a Zack Snyder féle Az Igazság Ligája vágat (242 perc) előz meg,

a Batman film franchise-ban pedig még sosem készült ilyen hosszú alkotás.

Összehasonlításképp Christopher Nolan Batman sorozatának mindhárom fejezete meghaladta a két órát, de a leghosszabb, A sötét lovag: Felemelkedés is csak a stáblistával együtt volt 2 óra 45 perc. Hozzá kell tenni, hogy a 2012-es szuperhős mozi egy sikeres trilógia záródarabja volt, nem pedig egy teljes új széria nyitófilmje, amely egy világjárvány alatt igyekszik visszacsábítani a nézőket a moziba.  

Idén ősszel egy másik régóta futó filmszéria, a Bond-franchise is felállította a maga rekordját játékidő terén: a Nincs idő meghalni is ostromolta a három órát a maga 163 percével. 

A Batman lesz Matt Reeves első filmje a 2017-es A majmok bolygója: Háború óta: a címszerepben Robert Pattinsont láthatjuk majd, aki Michael Keaton, Christian Bale és Ben Affleck után próbálhatja magára a denevér jelmezt, a mellékszerepekben pedig Barry Keoghan, Zoe Kravitz, Colin Farrell, Jeffrey Wright, Andy Serkis és John Turturro is feltűnik majd.

A Batmant március 3-tól játsszák a hazai mozikban.  

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!