Hírek

Menő színészek csatlakoztak a Beetlejuice folytatásához

Több mint 35 évvel később Tim Burton elkészíti a Beetlejuice Kísértethistória folytatását. A visszatérő arcok mellett új színészeket is bejelentettek a projekthez.

A Deadline információi szerint a Warner Bros. Beetlejuice-folytatásához a napokban Willem Dafoe is csatlakozott. A stúdió egyelőre nem erősítette meg a híresztelést, azonban senki nem lepődne meg, hiszen az elmúlt hetekben folyamatosan érkeztek az újabb és újabb casting hírek. Michael Keaton természetesen visszatér a címszereplő szellem képében, mellette Winona Ryder és Catherine O’Hara lesznek ismerős arcok az eredeti film rajongói számára.

Bár a történetről még nincsenek hivatalos információk, azt már lehet tudni, hogy Jenna Ortega – akivel Tim Burton már a Wednesday idején is együtt dolgozott – Ryder karakterének lányát alakítja majd. Mellette még Justin Theroux számít új arcnak, és

Monica Bellucci, akit Beetlejuice feleségeként láthatunk.

A Beetlejuice folytatása 2024-ben kerül a mozikba. Danny Elfman felel majd ismét a zenei aláfestésért. Ez a produkció lesz Tim Burton első egész estés játékfilmje a 2019-es Dumbó-feldolgozás óta.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com