Hírek

Bejelentették a Disney és a Pixar összes közelgő projektjét

Disney

A Disney saját éves eseményén, a D23 Expo-n leplezte le, hogy milyen címeket érdemes várni az egeres stúdiótól a közeljövőben.

Az esemény első napján a Disney és a Pixar alkotásai kerültek terítékre. Számos mozifilmről és streamingre érkező sorozatról hullott le a lepel az elkövetkező évek kínálatából. A bejelentések között elsősorban korábbi Disney klasszikusokból készült modernizált remake-ekkel és folytatásokkal találkozhatunk, de számos eredeti, animációs alkotásra is lehet majd számítani – foglalja össze az Entertainment Weekly.

Legközelebb az 1993-as Hókusz pókusz folytatásának bemutatójára kerül sor, melynek premierje szeptember 30-án lesz a Disney+-on. Az életre kelő salemi boszorkányok komikusan borzongató története az idei ősz egyik nagy várományosa. Bette Midler, Kathy Najimy és Sarah Jessica Parker mindhárman visszatérnek eredeti szerepeikben. A közelgő megjelenéshez egy új kedvcsináló is érkezett:

Az év hátralevő részében még egy egészestés animációra, a Fura világra lehet számítani. Az eredeti alkotás egy új bolygóra érkező, csillagközi felfedező család kalandjait meséli el. Az elképesztően kreatív látványvilágú film november 24-én kerül a mozikba. Ezzel egyidőben érkezik a három Oscar-díjra jelölt Bűbáj hercegnős komédiájának folytatása is a Disney+-ra. A Disenchanted címre keresztelt projekt főszerepében ismét Amy Adams lesz látható.

November folyamán továbbá a nagysikerű animációs filmből készült sorozat, a Zootopia+ epizódjaival találkozhatunk a Disney streamingszolgáltatásának kínálatában.

Jövő márciusban a Winona Ryder, Jared Leto és Jamie Lee Curtis főszereplésével készülő Hounted Mansion kísértettörténetén retteghetünk majd. Májusban A kis hableány élőszereplős feldolgozása érkezik, amit egy eredeti Pixar animáció, az Elemental követ júniusban. De számos streamingre érkező alkotással is találkozhatunk még 2023 során. Az élőszereplős Pán Péter és Wendy, a Pixar első sorozata, a Win or Lose, vagy a futurisztikus Lagosba kalauzoló Iwaju animációs széria mind a Disney+-on lesz majd elérhető. Novemberben a Wish zárja az éves felhozatalt, ami a korai Disney mesékben megjelenő kívánságcsillag születéséről szóló animációs musical lesz.

A stúdió 2024-es kínálatában további kasszasikernek ígérkező címek kaptak helyet. Barry Jenkins rendezésében érkezik a Mufasa életére koncentráló előzményfilm Az oroszlánkirályhoz. Hófehérke ezúttal Rachel Zegler és Gal Gadot főszereplésével kap újabb feldolgozást. Animációs fronton pedig az Elio sci-fi felnövéstörténetével és az Agymanók folytatásával erősít a Disney.

Lubianker Dávid

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!