Fókuszban Hírek

Bejelentették a Trónok harca utolsó évadának premierdátumát!

Trónok harca 7. évad

Trónok harca utolsó évadára már több mint egy éve várnak a rajongók. Bár egy pici türelmet még tanúsítaniuk kell, most végre bejelentették a zárószezon premierjének időpontját!

Trónok harca hivatalos Instagram-oldalán tették közzé azt a videót, amelyből kiderül, mikortól tudjuk meg végre, hogyan fejeződik be George R.R. Martin hosszú és véres sagája. Az összeállításban felidézik a legsokkolóbb fordulatokat, mint a Red Wedding, azaz a Starkok lemészárlása Edmure Tully esküvőjén, a legepikusabb csatákat és majdnem az összes váratlan, megrázó vagy éppen kárörvendést okozó haláljelenetet.

Nincs még egy olyan sorozat, ahol az emberek ujjongva ünneplik egy-egy gyűlölt karakter távozását – rád gondolunk, Joffrey –, vagy ennyire megsiratnák egy sárkány halálát. Természetesen a legnagyobb fenyegetésről, az Éjkirályról sem feledkeztek meg, így az utolsó epizódok kezdete előtt még egyszer utoljára belenézhetünk a jeges szempárba.

A képeket Cersei klasszikus mondatával – „Ha a hatalmasok játszmáját játszod, győzöl vagy meghalsz.” –, és Ramin Djawadi gyönyörű dallamaival egészítik ki. Mindez pedig a leghatalmasabb, legvéresebb háborúban kulminálódik majd, amit

2019 áprilisától kezdve izgulhatunk végig!

 

A cikk egy korábbi verziója tévesen azt állította, hogy Robb Stark esküvőjét jelzi a Red Wedding. Valójában Edmure Tully házasságkötéséről van szó, a hibát 2018. 11. 13-án javítottuk.

Rakita Vivien

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..