Hírek

Bejelentették, ki játssza Madonnát a róla készülő életrajzi filmben

Madonna, 1987 (fotó: Wikipedia / Olavtenbroek)

Egy fiatal, feltörekvő színésznőt választottak Madonna szerepére, aki biztosan nem fog csalódást okozni.

Madonna, a 63 éves popikon is megkapja a róla szóló zenés életrajzi filmet. Bár manapság leginkább botoxműtétjeivel rémisztget a címlapokon, az énekesnő hosszú karriert tudhat magáénak: több évtizeden keresztül képes volt slágerlistákat ostromló dalokat kiadni. Megítélése sosem volt egyértelmű, mert bár mindig is népszerű előadóként tartották számon, személyisége és exhibicionizmusa állandóan vitatott maradt.

Julia Garner Az asszisztens című filmben

A Universal Pictures csapott le a lehetőségre, hogy egy játékfilmen keresztül mutassák be Madonnát, ehhez pedig szükség volt a tökéletes castingra. Többek közt Florence Pugh, Odessa Young, Alexa Demie, de még a popsztár Bebe Rexha is versenyben voltak. A döntés végül amellett szólt, hogy a 28 éves Julia Garner bújjon a díva bőrébe.

A fiatal színésznő többek közt az Ozark és Az örökösnő álarca mögött című sorozatokkal vált ismertté.

Legutóbbi filmes főszerepe pedig Az asszisztens című drámában volt, amelyben egy visszaélésekkel teli produkciós cég alkalmazottját alakította nagy erővel.

Ha már exhibicionizmus: a Madonna rendezője nem más lesz, mint… Madonna! Az énekesnőnek ez már a harmadik egész estés játékfilmje, azonban, hogy még magáról is ő készíti az adaptációt, egészen új szint. A szkriptet a Juno forgatókönyvírója, Diablo Cody, valamint A lány a vonaton és A titkárnő szövegkönyvéért is felelős Erin Cressida Wilson társaságában írja.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com