Hírek

Bejelentették a következő Star Wars-film címét

Star Wars: Az utolsó Jedik logó

Idén decemberben kerül mozikba az új Star Wars-film. A történetről még nem sok információ látott napvilágot, de a készülő alkotás címe már egy sor találgatást von maga után.

A népszerű sorozat új epizódjának címe hivatalosan Star Wars: The Last Jedi lesz, ami magyarul jó eséllyel Az utolsó Jedi névre fog hallgatni. Az ign.com cikke is rámutat, hogy a Jedi visszatérben Yoda az utolsó lovagnak nevezi az ifjú Skywalkert, de az is előfordulhat, hogy Luke egy új generáció kinevelésén fog fáradozni, ebben viszont kulcsszerep juthat az őt megtaláló Reynek is.

A magyar mozikba december 14-én érkezik a film, amelyben szerepelni fog az idén elhunyt Carrie Fisher is, mivel az összes, Leia hercegnővel kapcsolatos jelenetet leforgatták már.

Avatar

Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya