Hírek

Bejön a Stranger Things? Tudjuk, mit kérsz idén karácsonyra!

Jó hír minden Stranger Things rajongónak! A LEGO Csoport bejelentette első együttműködését a Netflixszel, amelynek eredményeként megszületett a LEGO® Stranger Things: The Upside Down készlet.

Az első szett, amely a LEGO Csoport és a Netflix együttműködéséből született, lehetővé teszi a Stranger Things és a LEGO rajongók számára, hogy felfedezzék a Byers család házát és az Upside Down természetfeletti világát LEGO formában. Az új szettet 2019. május 15-én jelentették be, és június 1-től lesz elérhető a LEGO Store üzletek polcain.

A vadonatúj készletet egy különleges éjféli esemény keretében mutatták be a londoni Leicester Square-en található LEGO Store üzletben. A látogatókat a világító Mind Flayer természetfeletti látványa fogadta az üzlet homlokzatán. Valamint Will Byers LEGO kockából épített kísérteties biciklije, amely elhagyatottan állt az épület előtt. Amint beléptek az üzletbe, a vendégek a Byers család nappalijában találták magukat, ahol az első évadból ismert híres ábécé falat tekinthették meg. Valamint Justin Ramsden senior tervezővel beszélgethettek, aki a szetteket is dedikálta. A látogatók egy workshop keretében a Byers család erdei búvóhelyét is megépíthették, amelyet aztán haza is vihettek. Nem lett volna rossz ott lenni!

Tudtad, hogy a sorozat alkotóit perbe fogták plágium miatt, hogy aztán a tárgyalás reggelén végül ejtsék az ügyet ellenük?

A szettben a Stranger Things 8 szereplője található meg minifigura formában: Hopper rendőrfőnök, Joyce Byers, Eleven, Mike, Lucas és Dustin, amint próbálják megmenteni Willt a minifigura Demogorgontól. A 2287 elemből álló készlet tele van a soroztat eredeti részleteivel. Beleértve az ábécé falat, amelyet világító funkcióval is elláttak. Hopper rendőrfőnök rendőrautója vagy kávésbögréje és a Byers család nappalijában található telefon is a játék része. Beléphetünk Will szobájába, ahol megépíthetjük a szereplő ágyát, valamint a falat díszítő posztereket is felragaszthatjuk. Szerte a házban rejtett utalásokat is találhatunk, beleértve „Will, a Bölcs rajzát” és az ikonikus Mind Flayer képét eldugva a padláson.

A készlet feje tetejére állított verziója a tükörképe a valóélet béli megfelelőjének, csak már enyészetnek indult verzióban, sötétvörös, homályos színekkel, amelyek megfelelnek a sorozatban látottaknak.

A játék megjelenésének időzítése nem is lehetne jobb, hiszen a sorozat 3., egyben utolsó évada július 4-én érkezik a Netflixre. Nézd meg a befejező évad brutálisan jó előzetesét!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com