Hírek

Bella és Edward visszatérnek? – Sorozat készül az Alkonyatból

Az Alkonyat sem ússza meg a kisképernyős feldolgozást: a vámpíros saga sorozat formájában éled újra a Lionsgate szárnyai alatt.

A THR hozta le először, hogy örülhetnek, vagy éppen bosszankodhatnak az Alkonyat rajongói, ugyanis Bella és Edward története is újraéledhet a kisképernyőn.

Állítólag az eredeti könyveket jegyző Stephenie Meyer is csatlakozott a projekthez.

A produkció még nagyon gyerekcipőben jár, a koncepciót is csak most próbálják meg behatárolni a Lionsgate Television háza táján. Az sem biztos, hogy a könyveket és a financiálisan nagysikerű filmeket követi majd az új sorozat, már ami a történetet illeti. Valószínű azonban, hogy a központi karaktereket nem hagyják ki az alkotásból.

Sinead Daly írja majd a forgatókönyvet, amely lehet, hogy teljesen új szemszögből dolgozza majd fel a romantikus vámpírregényt. Daly egyébként rutinos a sorozatok terén: korábban olyan alkotásokon dolgozott már, mint A farkas gyermekei, a The Walking Dead: World Beyond vagy a The Get Down.

Egyelőre nincs várható bemutató dátum az Alkonyat sorozathoz, ahogy az sem dőlt még el, melyik streaming platformon mutatják majd be az újabb vámpíros történeteket.

Az eredeti filmek 3,4 milliárd dollárt hoztak a Lionsgate-nek, valamint elindították Kristen Stewart és Robert Pattinson azóta szárnyaló színészi karrierjét.

A stúdió láthatóan meglovagolja a nagy sikerű filmes szériák sorozattá formálásának hullámát. Először A Gyűrűk Ura kapta meg a maga sorozatát, noha teljesen új történettel, hiszen A Hatalom Gyűrűi a másodkorban játszódik. Nemrég pedig a Harry Potter franchise feltámasztásáról érkeztek hírek.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com