Hírek

37 év után végre láthatjuk George Clooney-t egy grizzlyvel harcolni Magyarországon

A magyar származású Szőts André filmjét eredetileg 1983-ban kellett volna látni, de a Grizzly 2. eltűnt a süllyesztőben – egészen mostanáig.

A Grizzly című film folytatása lehet a szótári alakja a produkciós pokolnak. Annyira, hogy A cápa utáni szörnyfilmes vonalat meglovagló folytatást azóta sem látta senki elkészült formájában. Az 1983-ra esedékes alkotás olyan névtelen színészeket vonultatott fel, akik később óriási sztárokká nőtték ki magukat. Többek közt Laura Dern, Charlie Sheen és George Clooney is megjelenik a horrorban, mellettük pedig olyan ismertebb arcok működnek közre, mint Louise Fletcher vagy John Rhys-Davies.

A Grizzly 2. azért nem került soha a nézők elé, mert az executive producer, John Proctor meglógott a költségvetés egy részével. A fickó akkoriban Jerry Lewisnak tartozott 1 millió dollárral, és egész hátralévő életében szélhámosként ismerték. A pénznek hát lába kélt, ám a medverobot, amit építettek a filmhez, szintén tönkrement egy tűzesetben.

Végső valóját tehát képtelen volt elnyerni Szőts André filmje – aki később sem rendezett soha semmit –, csupán kalózverziók köröztek évtizedeken át a kíváncsi emberek kezében. Pedig a filmnek extra kuriózuma van hazánkat tekintve, nemcsak rendezője honfitársunk, de

Magyarországon játszódik a történet, mely szerint egy bosszúszomjas medve megtámad egy rockkoncertet.

Várhatóan streaming felületen lesz látható a Grizzly 2. idén ősszel – írja a Collider.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com