Hírek

Bemutatták az Igazából szerelem folytatását

Az Igazából szerelem című film tízperces folytatásának szereplői, az énekes-dalszerző Ed Sheeran és számos más híresség segítségével több mint 71 millió font (25,4 milliárd forint) gyűlt össze a szegénység elleni küzdelemre a hétvégén megtartott brit jótékonysági gálán.

A 16. alkalommal megrendezett Red Nose Day (Bohócorr-nap) alkalmából a brit közszolgálati televízión zajló pénteki adománygyűjtés műsorának fénypontjai közé tartozott az a tízperces rövidfilm, amelyben a 2003-as, nagy sikerű Igazából szerelem sztárjai szerepeltek felvillantva, hogyan alakult a sorsuk az eltelt több mint egy évtized alatt.

A Take That együttes tagjai James Corden autójába ültek be egy rendkívüli karaoke-utazásra, Ed Sheeran pedig vendégként ugrott be a People Just Do Nothing című BBC vígjátéksorozat egy epizódjába.

A Comic Relief brit jótékonysági szervezet tévés adománygyűjtő programja kedvéért a 2003-ban véget ért Majmold a muffot! című sorozat komikái is újból összeálltak. De a fellépők között volt Lenny Henry, Graham Norton, Russell Brand, Emeli Sande, Romesh Ranganathan és Jonathan Ross is.

A műsor elején Lenny Henry, a Comic Relief egyik alapítója a Westminsternél történt merénylet áldozatai előtt tisztelgett. Mint bevezetőjében elmondta: a gyűjtés lehetőséget nyújt arra, hogy életeket mentsenek és kifejezzék a szolidaritásukat és együttérzésüket a Nagy-Britanniában és a határain túl élő rászorulókkal. „Minden adomány egy jótett” – idézte a műsorvezetőt a BBC News.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com