Hírek

Ben Affleck, Oscar Isaac és Charlie Hunnam közös thrillerben – Jön a Triple Frontier

Hosszú idő után végre egyenesbe került J.C. Chandlor krimi-thriller projektje. A Triple Frontier olyan neveket vonultat fel, mint Ben Affleck, Oscar Isaac és Charlie Hunnam – írja a Variety.

Végül a Netflixnél készül el J.C. Chandlor jó ideje tervben lévő alkotása. A forgatások egy héten belül meg is kezdődnek, a helyszínek közt ott lesz Hawaii, Kalifornia és Kolumbia is.

Maga a projekt már 2010 óta lebeg a levegőben, jó ideig a Paramount akarta elkészíteni, tőlük vette át a munkát a Netflix tavaly. Bár a kész szereplőgárda sem semmi, korábban Tom Hardy, Johnny Depp, Channing Tatum, Tom Hanks és Leonardo DiCaprio is érdekelt volt a filmben. Végül azonban Ben Affleck, Oscar Isaac és Charlie Hannum főszereplésével készül el a mostanáig Triple Frontier címen futó mű. Lehet, hogy a kész alkotás később új címet kap majd.

A történet öt barától szól, akik Dél-Amerikában találkoznak újra, hogy felvegyék a harcot a térség legnagyobb drogbárójával. A Triple Frontier elnevezés egyébként egy határterületet jelent Argentína, Brazília és Paraguay között, amelyet szinte lehetetlen hatóságilag ellenőrizni, így a szervezett bűnözés egyik központja a térség.

Az eredeti forgatókönyvet anno Mark Boal írta, és a rendezői székbe Kathryn Bigelow-t akarták volna, végül azonban J.C. Chandlor írja és rendezi is az alkotást.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com