Hírek

Ben Stiller még mindig sötét

zoolander 2 Rövidke előzetest kapott a jövőre érkező Zoolander 2. Ben Stiller ismét a butucska, de kitartó divatmodell szerepébe bújik Owen Wilson oldalán.

A második részt ismét Stiller rendezi meg, és természetesen a címszerepben is viszontlátjuk őt. A történet szerint Derek és Hansel (Owen Wilson) ismét visszatérnek a modellkedéshez, azonban a divat kegyetlen világa ezúttal is tartogat számukra valamit.

Egy vetélytársul fellépő cég és annak alkalmazottjai mindent megtesznek, hogy kiszorítsák őket az üzletből és a versenyből.

Érdekesség, hogy a két főszereplő mellett meglepően sok sztárt vonultat fel a film. Leginkább egy-egy cameo erejéig, de láthatjuk majd Olivia Munnt, Kristen Wiiget, Will Ferrelt, Penélope Cruzt, Kim Kardashiant, Billy Zanet, Justin Biebert, Kanye Westet és Lewis Hamiltont is.

Bár az előzetes az ég világon semmi információval nem szolgál, az előző film hangulatát tükrözi és garantálja, hogy ismét eszement ruhakölteményekben tűnnek majd fel a szereplők.

A Zoolander 2 2016 márciusában érkezik a hazai mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com