Hírek

Benedict Cumberbatch a 19. században lesz ismét Sherlock (előzetes)

Sherlock: The Abominable Bride

Noha sokan éppen azért szeretik a Sherlock című sorozatot, mert az az eredeti történettel szemben a jelenben játszódik, egy egyestés speciális kiadás erejéig Cumberbatch és Martin Freeman visszatérnek a viktoriánus korba. Sherlock: The Abominable Bride (Kibírhatatlan mennyasszony) – január 1-jén a PBS csatornán.


A megszokott szereplőkkel és egy egyestés, az előzetes alapján izgalmasnak mondható változattal számolhatunk. És noha Sir Arthur Conan Doyle története saját idejébe került vissza, egy kis időutazásban talán reménykedhetünk, tekintettel arra, hogy az eddigi évadok és a mostani speciális kiadás forgatókönyvírója ugyanaz a Steven Moffat, aki az időutazó sorozat, a Ki vagy, Doki? (Doctor Who) történeteit is jegyzi.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya