Hírek

Benedict Cumberbatch lesz Doctor Strange!

benedict-cumberbatch-dr-strange-marvelA Sherlock-sorozat sztárja, Benedict Cumberbatch játssza a képregényhős Doctor Strange szerepét a 2016 novemberében megjelenő mozifilmben közölte pénteken a Marvel filmstúdió.

A film a képregény-univerzum ismert karakteréről, Stephen Strange idegsebészről szól, aki előtt egy autóbaleset következtében megnyílik a mágia világa, és más alternatív dimenziókba is eljut.

Kevin Fiege producer elmondta: azért esett a választás a 38 éves brit színészre, mert olyasvalakire volt szükség, aki képes a szereplő őszinteségét és mélységét ábrázolni. Doctor Strange először 1963-ban bukkant fel a Marvel Strange Tales című képregényében, amit számos további kiadvány követett. 1978-ban Peter Hooten játszotta a karaktert egy mozifilmben, amelyet egy sorozat első részének szántak, azonban a folytatások sosem készültek el.

A Marvel októberben jelentette be azoknak a filmeknek a listáját, amelyeket a következő öt évben szeretnének elkészíteni. A tervekben a Doctor Strange mellett egy új, kétrészes Bosszúállók-film, és A galaxis őrzőinek folytatása is szerepel.

A Doctor Strange mozifilmet Scott Derrickson fogja rendezni, a forgatókönyvet Jon Spaihts írja.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!