Hírek

Benedict Cumberbatch skizofrén festőt játszik

Az átváltozásművész Benedict Cumberbatch ezúttal egy Louis Wain nevű festő életéről szóló filmben fog játszani. A The Electrical Life Of Louis Wain című filmet a fiatal Will Sharpe rendezi. Az Empire Magazin értesülései szerint egy nem mindennapi életrajzi filmre számíthatunk tőle.

Louis Wain egy izgalmas életutat bejárt festő, aki már-már pszichedelikus macskás festményeivel tett szert  világhírre. A különös, skizofréniával diagnosztizált festőt Cumberbatch alakítja, olyan színészek társaságában, mint Sophia Di Martino, Claire Fox, és Toby Jones.

Az illusztris szereplőgárdán Olivia Colman a cseresznye, pontosabban a hangja, ugyanis ő lesz a film narrátora. A filmben egy rövid jelenet erejéig a Jojo Nyuszi, a Thor:Ragnarok és a Vademberek hajszája rendezője,  Taika Waititi  is felbukkan, ráadásul Nick Cave-et is láthatjuk egy kisebb szerepben – adta hírül az Empire.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com