Hírek

Benicio Del Toro a Predatorról tárgyal

predatorBenicio Del Toro a Ragadozó franchise újjáélesztésében vállalt szerepéről tárgya a 20th Century Fox-szal. A filmet Shane Black rendezi.

Shane Black, aki legutóbb a Rendes fickókkal és a Vasember 3. részével bizonyított, 1987-ben Arnold Schwarzenegger oldalán harcolt – és halt meg elsőként a Predator áldozataként. Az új történetről egyelőre nem sokat tudni, annyi bizonyos csupán, hogy a forgatókönyvet Blackkel együtt Fred Dekker jegyzi, és hogy a történet egy Quinn MacKenna nevű fickó körül forog majd. Hogy az ő szerepéről vagy máséról tárgyalt-e a hamarosan a Star Wars VIII. részében rosszfiúként feltűnő Del Toro – rejtély.

Volt róla szó, hogy Black egy teljesen új sorozatot kezd, de aztán megerősítette, hogy az eddig három részt – Ragadozó, Ragadozó 2 és az Antal Nimród által dirigált Ragadozók – számláló szériába illeszkedő új darabbal rukkol elő.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Hirdetés

Hirdetés