Hírek

Bepillanthatunk David Cronenberg legújabb őrületébe – Crimes of the Future előzetes

A body horror egyik legfontosabb rendezőjének legújabb filmje, a Crimes of the Future című science-fiction-horror alkotás június 3-tól lesz megtekinthető, addig is itt az előzetes.

David Cronenberg legújabb filmje Cannes-ban mutatkozik be. A rendező legújabb filmjével visszakacsint az első nagyjátékfilmjére, az 1999-es Existenz-re, mivel az is egy science-fiction – body horror volt. A Crimes of the Future egy olyan jövőben játszódik, ahol az emberiség az új szintetikus környezetben elkezd átalakulni és mindenféle mutációk jelentkeznek. Caprice (Léa Seydoux) és Saul Tenser (Viggo Mortensen) avantgárd művészek, akik a testükkel közvetítenek üzenetet.

A film során megpillanthatjuk az emberi evolúció következő fázisát.

A rendező negyedik alkalommal forgat Viggo Mortensennel, Hollywood különutas kedvencével. Az összeszokott alkotópároshoz Léa Seydoux és Kristen Stewart is csatlakozik. Vajon teljes mértékben tisztában voltak vele, hogy egy nem éppen hétköznapi produkcióról van szó? A film előzetese egy férfi alakjával indít, akinek a fején számos extra fül látható, majd egy nőt láthatunk, aki a szájával egy felnyitott gyomor felé közelít. Ennyire nem hétköznapi a film, de hát nem is vártunk nagyon mást a body horror mesterétől.

A Neon gondozásában készült produkció június 3-tól lesz megtekinthető.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com