Hírek

Berendelték a Dead to Me 2. évadját

A Netflix legújabb fekete komédiájánál csak idő kérdése volt, mikor érkezik a folytatás.

Christina Applegate és Linda Cardellini fémjelzik a Dead to Me című sorozatot, mely egy özvegyről és újdonsült barátnőjéről szól, akik közül utóbbi érintett a férj halálában. A szokatlan barátságot sötét és morbid utakra tereli a sorozat, és a lezáratlan történet eleve folytatásért kiált – emellett pedig kiugró népszerűségnek örvend, így nem volt esélytelen egy új évad berendelése.

A két színésznő, Applegate és Cardellini eleve olyan hírességek, akik igazán sosem kapták meg a lehetőséget, hogy főszerepben mutathassák meg tehetségüket. A Dead to Me 2. évada pedig minden bizonnyal további módokon aknázza ki sztárjaik képességét, ami a drámai és a komikus alakításokat egyaránt jelenti.

A vígjátéksorozat készítője, Liz Feldman egy nyilvános eseményen jelentette be, hogy a Netflix érdekelt az új évadban.

A következő tíz rész premierje pedig már 2020-ban érkezhet.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya