Hírek

Berendelték a Dead to Me 2. évadját

A Netflix legújabb fekete komédiájánál csak idő kérdése volt, mikor érkezik a folytatás.

Christina Applegate és Linda Cardellini fémjelzik a Dead to Me című sorozatot, mely egy özvegyről és újdonsült barátnőjéről szól, akik közül utóbbi érintett a férj halálában. A szokatlan barátságot sötét és morbid utakra tereli a sorozat, és a lezáratlan történet eleve folytatásért kiált – emellett pedig kiugró népszerűségnek örvend, így nem volt esélytelen egy új évad berendelése.

A két színésznő, Applegate és Cardellini eleve olyan hírességek, akik igazán sosem kapták meg a lehetőséget, hogy főszerepben mutathassák meg tehetségüket. A Dead to Me 2. évada pedig minden bizonnyal további módokon aknázza ki sztárjaik képességét, ami a drámai és a komikus alakításokat egyaránt jelenti.

A vígjátéksorozat készítője, Liz Feldman egy nyilvános eseményen jelentette be, hogy a Netflix érdekelt az új évadban.

A következő tíz rész premierje pedig már 2020-ban érkezhet.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..