Hírek

Berendelték a Dead to Me 2. évadját

A Netflix legújabb fekete komédiájánál csak idő kérdése volt, mikor érkezik a folytatás.

Christina Applegate és Linda Cardellini fémjelzik a Dead to Me című sorozatot, mely egy özvegyről és újdonsült barátnőjéről szól, akik közül utóbbi érintett a férj halálában. A szokatlan barátságot sötét és morbid utakra tereli a sorozat, és a lezáratlan történet eleve folytatásért kiált – emellett pedig kiugró népszerűségnek örvend, így nem volt esélytelen egy új évad berendelése.

A két színésznő, Applegate és Cardellini eleve olyan hírességek, akik igazán sosem kapták meg a lehetőséget, hogy főszerepben mutathassák meg tehetségüket. A Dead to Me 2. évada pedig minden bizonnyal további módokon aknázza ki sztárjaik képességét, ami a drámai és a komikus alakításokat egyaránt jelenti.

A vígjátéksorozat készítője, Liz Feldman egy nyilvános eseményen jelentette be, hogy a Netflix érdekelt az új évadban.

A következő tíz rész premierje pedig már 2020-ban érkezhet.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com