Hírek

Berendelték a Sárkányok háza 2. évadát

Biztos, hogy folytatódik a Trónok harca előzménysorozata, hiszen egyetlen epizódot követően berendelte az HBO a Sárkányok háza 2. évadát.

Miután rekordnézettséget hozott a Sárkányok háza debütálása – ez lett a valaha legnézettebb eredeti HBO sorozat nyitánya -, a hagyományos televíziózás legminőségibb szolgáltatója nem is várt sokat, hogy bebiztosítsa a folytatást.

A Trónok harca előzménysorozata már most megkapta a 2. évadot.

A várva várt alkotás első epizódját közel 20 millióan látták, a hétről-hétre érkező újabb részeket pedig nagy valószínűséggel még többen követik majd nyomon, hiszen az első vélemények szerint a darab akár méltó is lehet a Trónok harcához. Illetve annak legnagyobb részéhez, hiszen a méltatlan befejezést legszívesebben mindenki elfelejtené.

A Targaryan-családot bemutató Sárkányok harca 200 évvel a már látottak előtti időszakba vezeti be a nézőket, és George R. R. Martin 2018-as Tűz és vér című regényén alapszik.

A Sárkányok háza vasárnap esténként jelentkezik új részekkel, a sorozat 1. évada 10 epizódos lesz összesen.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com