Hírek

Berendelték a The Boys 4. évadát

Le sem ment teljesen a The Boys 3. évada., már biztos, hogy ezután is folytatódik majd Homelander, Butcher és Hughie csatározása. Az Amazon ugyanis igényt tart egy 4. évadra is.

A szuperhős tematikát a feje tetejére állítva robbant be még 2019 nyarán Eric Kripke elborult sorozata, amely Garth Ennis és Darick Robertson képregényét adaptálja kisképernyőre az Amazon égisze alatt. A brutális, különc, vicces és sokszor gyomorforgató alkotás hamar megnyerte a nézőket: olyannyira, hogy éppen 3. évada fut a The Boys-nak.

És nagyon úgy néz ki, hogy ezután sem lesz megállás: a The Boys megkapja a 4. évadot.

A hírt a sorozat főbb szereplői mind egy-egy aranyos képpel kommentálták, amit megosztottak a közösségi oldalakon is.

Forrás: Facebook

Az éppen futó évadban visszatértek a már jól ismert arcok: a fiúk megint felveszik a harcot Homelanderrel, és persze továbbra is segítségükre van Starlight, Kimiko és Maeve. Az eddig is szuper gárdát (Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara) a 3. évadban az Odaát sztárja, Jensen Ackles erősíti. Sőt, még egy Charlize Theron cameot is láthatunk az alkotás nyitányában.

A képregények bőven szolgáltatnak még alapanyagot a The Boys-t író Erik Kripkének, aki sosem választja a könnyebb, finomabb és gyerekbarátabb megoldásokat. A 3. évad az első 3 epizód után is hozza az őrült tempót és a még őrültebb jeleneteket. Reménykedünk, hogy a tervbe vett 4. évad sem hoz majd csalódást.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com