Hírek

Eddie Murphy fiatalosan nyomja a Beverly Hills-i zsaru 4. előzetesében

Megjelent az évtizedek óta várt folytatás első kedvcsinálója. A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley jövő nyáron debütál a Netflixen.

Jövőre lesz harminc éve, hogy utoljára láthattuk Axel Foley-t, a Beverly Hills-i rendőrség vakmerő és nagydumás nyomozóját. Az eredetileg 1984-ben indult sorozat egy csapásra sztárrá tette a főhőst alakító Eddie Murphy-t, aki az utóbbi években viszont eltűnt a színről. A nevem Dolemite az egyetlen számottevő alakítása mostanában, mellette az Amerikába jöttem rossz kritikai fogadtatású folytatása és egy másik Netflix-alkotás, A magadfélék jelent meg a közelmúltban. Ebből is látszik, hogy

a nagy visszatérés egyelőre elmaradt – ezt pótolhatja a Beverly Hills-i zsaru legújabb fejezete.

Az első képsorok ugyanis nagy fordulatszámmal közvetítik a nosztalgiát, de inkább tűnik organikus folytatásnak egyelőre, mintsem egy hakninak. Axel Foley továbbra is borsot tör felettesei alá, akik bosszankodnak rendhagyó módszerein, a munkát azonban mégis mindenki előtt végzi el. Legújabb ügyében lánya, Jane (Taylour Paige) is érintett lesz, segítségére pedig annak barátja – és egyben Axel kollégája –, Bobby (Joseph Gordon-Levitt) áll rendelkezésre.

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley a sorozat olyan veterán arcait is felvonultatja majd, mint John Ashton és Judge Reinhold párosa John Taggart és Billy Rosewood szerepében, valamint Bronson Pinchot és Paul Reiser is megjelenik. Új szereplőként továbbá a ’80-as évek egyik ikonikus sztárja, Kevin Bacon mutatkozik be, mint az ügyeletes rendőrkapitány. A produkciót az elsőfilmes Mark Molloy készíti.

A premierdátumról nincs pontos információ, csupán a nyári időszak az, amit a Netflix kikötött.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com