Hírek

BIDF 2019: Extra vetítéseket tartanak a lemaradóknak

BIDF EXTRA március első hétvégéjén a Cinema City Aréna moziban azoknak, akik a kiemelkedő érdeklődés miatt nem tudtak bejutni a Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál filmjeire.

A BIDF, Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál szervezői március első hétvégéjén (péntektől vasárnapig) EXTRA vetítéssel köszönik meg a nézőknek a kimagasló részvételt.

2019. január 28. és február 3. között 5. alkalommal rendezték meg a BIDF-et, Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivált a Cinema City Aréna moziban.

A rendkívüli érdeklődés miatt sokan lemaradtak a BIDF néhány fontos filmjéről, ezért a fesztivál szervezői extra vetítésekkel kárpótolják a közönséget.

Talal Derki Oscar-jelölt Apákról és fiaikról című filmjével együtt 12 különleges alkotás, a Tisztogatók, Túl minden határon, A szívem apáé, América, Isten engem úgy segéljen, Ratko Mladic pere, Szülő – anyák, Putyin szemtanúi, Ez Kongó, Segélykiáltás egy kínai munkatáborból, Olvadó lelkek újra látható lesz a BIDF EXTRA vetítésein.

BIDF 2019: 5 dokumentumfilm, amit ne hagyj ki az idei válogatásból

A kreatív dokumentumfilmek rólunk szólnak, ezért közel állnak hozzánk, a meztelen valóságot mesélik el. Szórakoztatnak, megérintenek és gondolkodóba ejtenek. Március 1-3-ig a Cinema City Aréna moziban megint lehetőség lesz a 2019-es fesztivál sokrétű, akut, akár tabutémákat is érintő filmjeit megnézni.

További információ a BIDF honlapján és Facebook oldalán található.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..