Hírek

Big Bang Media Filmnapok a Művészben

bigbangmedia Vannak filmek, amelyek jóval bemutatásukat követően is megérdemlik a nagy vásznat, így ha újranéznél néhány ütős alkotást, vagy akár lemaradtál róluk anno a mozikban, itt az idő pótolni! Négy napos program vár a Művész moziban, premier előtt vetítik az A Bigger Splash-t is.

A Big Band Media forgalmazásában hazánkba eljutó filmekből tartanak válogatást a Művész moziban. A hivatalos közlemény így hangzik:

„A Big Bang Media idén ünnepli 5. születésnapját, ennek alkalmából összeválogattuk kedvenc filmjeinket, hogy a rétegfilmek rajongóival együtt mi is újra moziban nézhessük meg ezeket a gyöngyszemeket.

A június 2. és 5. között zajló négy napos program alatt a korábbi filmek mellett a nézők premier előtt láthatják a Magyarországon a Titanic Nemzetközi Filmfesztiválon debütált az A Bigger Splash című filmet Tilda Swintonnal, Ralph Fiennesszal és Dakota Johnsonnal. (előzetes)

Reméljük, hogy sikerül hagyományt teremtenünk.”

A pontos program pedig így néz ki:

Június 2. (csütörtök)
18:45 – A Bigger Splash – PREMIER ELŐTT
21:00 – Éjjeli féreg

Június 3. (péntek)
19:00 – Az öldöklés istene
21:00 – Dom Hemingway

Június 4. (szombat)
17:00 – Bérgavallér
18:45 – A Bigger Splash – PREMIER ELŐTT
21:00 – Biutiful

Június 5. (vasárnap)
17:00 – Holdfény királyság
19:00 – Blue Jasmine
21:00 – A hét pszichopata és a si-cu

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com