Hírek

Bilincset bilincsre cserélni – Megvan az Alcatraz rendezője

Rendezőre talált az Alcatraz címen futó akciófilm, amely igaz történetet mutat majd be. A kamera mögé James Foley áll, akinek az Ötven árnyalat trilógia 2. és 3. részét „köszönhetjük” – írja a Collider.

Az Alcatraz azon három emberek egyikét állítja a középpontba, akiknek sikerült megszökniük a világ talán leghíresebb börtönéből. 1962 júniusában egy bankrablás miatt ülő férfi, Frank Morris kijátszotta a rendszert és sikerült kiszabadulnia az Alcatrazból.

Róla és a szökésről szól majd a film, amelyet A sötét… és A szabadság ötven árnyalata rendezője, James Foley hoz majd el nekünk.

Foley kezdetekben inkább videoklipek és sorozatrészek rendezésével foglalkozott, olyan neves kisképrenyős alkotásokhoz járult hozzá, mint a Twin Peaks, a Hannibal vagy a Kártyavár.

A film forgatókönyvét Ian Mackenzie Jeffers írta, szereplőkről egyelőre nem tudni, ahogy premierdátum sem merült még fel.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés