Hírek

Bill Murray beszáll a Marvel-univerzumba

De csak egy alkalomra – mondja Bill Murray, aki szerint egyszeri élménynek pont megteszi a dolog.

Bill Murray nemrég érdekeset nyilatkozott egy teljesen más alkalomból, Wes Anderson A Francia Kiadás filmje kapcsán készülő interjúban a német Frankfurter Allgemeine Zeitungnak: azt mondta, nemrég részt vett a Marvel következő Hangya filmjének forgatásán – szúrta ki és Google-fordította le a Variety.

Az Ant-Man and the Wasp: Quantumania című film a Marvel-univerzum egyik készülőben lévő filmje, Peyton Reed rendezésében. Állítólag a rendező beszélte rá Murray-t a részvételre. „Nagyon kedvelem őt” – mondta Murray –, „vicces, szerény, minden, amit egy rendezőtől elvárhatsz.

Így aztán, bár Murray színészi szempontból nem tartja izgalmasnak „ezeket a hatalmas képregény-adaptációkat”, ezúttal kíváncsi lett.

A Disney egyelőre nem reagált a hírre, így nem tudni, Murray milyen szerepben tűnik fel (vagy egyáltalán benne marad-e a végső vágásban).

És milyen élmény volt számára? „Fogalmazzunk így: a rendező jó srác, és legalább kipróbálhattam egyszer, milyen is egy Marvel film forgatása. De nem hiszem, hogy erre az élményre másodszor is szükségem lenne” – nyilatkozta Bill Murray diplomatikusan.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com