Hírek

Bill Murray helytelen viselkedése miatt áll legújabb filmjének forgatása

Eleinte csak arról szóltak a hírek, hogy egy panasz miatt áll a Being Mortal című film forgatása, amiben Bill Murray is szerepel. Mostanra azonban az is kiderült, hogy a színész viselkedésével voltak problémák.

Aziz Ansari első nagyjátékfilmes rendezése nem megy zökkenőmentesen. A színész-komédiás-rendező Being Mortal című alkotásának éppen áll a forgatása – írja a Deadline. A hogyan továbbról pedig egyelőre nem tudni semmi pontosat.

Az ok pedig nem más, mint hogy a stábtagok közül valaki panaszt tett Bill Murray-re.

A Searchlight természetesen komolyan vette a bejelentést, majd el is indítottak egy nyomozást, hogy rendesen megvizsgálják az ügyet. Noha pontos információk még nem kerültek napvilágra, azaz nem tudni, hogy azzal voltak-e bajok, amit Murray tett vagy azzal, amit mondott, a helyzet így is bizonytalan.

Lehetséges, hogy a színész teljesen kikerül a projektből és esetleg újracastingolják a szerepet, ahogy azt Kevin Spacey esetében is láthattuk korábban A világ összes pénze kapcsán. De persze arra is van azért esély, hogy házon belül megoldódik a helyzet és hamarosan folytatódik a forgatás.

Aziz Ansari, aki egyébként a Master of None kreátora, maga is hasonló szituációban találta magát néhány évvel ezelőtt, amikor ellene is felmerült egy #meetoo vád (noha nem tudni még, hogy Murray ellen milyen jellegű a bejelentés). Az alkotó háttérbe is lépett egy időre, hogy most visszatérjen első egészestés filmrendezésével.

A Being Mortal egyébként Atul Gawande 2014-es könyvén alapszik, amely az orvos saját történeteit felhasználva indít párbeszédet a hospice betegek ápolására és arról, vajon az egészségügynek a betegek jólétét vagy életben tartását kell-e előrébb helyezni.

A film egyébként nagyjából fele már leforgott, a premiert pedig 2023-ra tervezik. Egyelőre nem tudni persze, hogy a mostani leállás meddig tart, milyen eredményt hoz az ügy kivizsgálása és csúszik-e emiatt a bemutató.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com