Hírek

Bill Murray is beszáll Wes Anderson új filmjébe

a very murray christmasBill Murray a hétvégén a Marrakési Nemzetközi Filmfesztiválon tette tiszteletét, ahol életműdíjjal jutalmazták, legújabb, netflixes filmjét, az A Very Murray Christmast pedig a héten mutatták be, de máris itt a legújabb hír a kultikus színész munkásságával kapcsolatban.

A hír pedig nem más, minthogy ismételten Wes Andersonnal fog dolgozni, immár nyolcadik alkalommal. Anderson új filmjéről eddig annyit lehet tudni, hogy egy kutyákról szóló stop-motion animáció lesz, amiben az állatok hangját olyan régi munkatársak fogják adni, mint Jeff Goldblum, Bob Balaban és Edward Norton, új szereplőként pedig Bryan Cranston debütál. Ehhez a gárdához csatlakozott immár hivatalosan is Bill Murray, aki a hétvégi sajtótájékoztatón erősítette meg a hírt.

„Egy kutyát fogok játszani abban az új filmjében, ami hasonló lesz, mint a stop-motion animációval készült vígjáték, A fantasztikus Róka úr.” – nyilatkozta Murray, aki ugyan nem ismeri a forgatókönyv részleteit, de azt még hozzátette: „Ez egy japán történet lesz, amiben kutyát fogok alakítani. Nagyon izgatott vagyok.”

Arról még nincs információ, hogy a munka melyik fázisánál járnak, vagy hogy mikor lesz a film bemutatója – írja az Indiewire.

Nardai Dorina

Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com