Hírek

Bill Skarsgård begurul – Boy Kills World előzetes

boy_kills_world_bill_skarsgård

A 2023-as Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütált a német származású Moritz Mohr szatirikus és brutális akciófilmje, amiben egy néma fiú bosszúhadjáratra indul disztópikus világa zsarnokai ellen.

A svéd színészlegenda, Stellan Skarsgård harmadik fia, Bill is apja és bátyjai nyomdokaiba lépett és úgy tűnik nem fog sokáig az árnyékukban ragadni. A különleges arcberendezésű csodabogár a 2017-es AZ-ban Pennywise, a gyerekgyilkos bohóc megformálásával szerzett széleskörű hírnevet és elismerést. Azóta további horrorokban (Gazfickók, Barbár, Az: Második fejezet), Marvel filmekben (Deadpool 2., Örökkévalók), és akciómozikban (Atomszőke, John Wick: 4. felvonás) is felbukkant és nem tervez lejjebb adni ambíciókban, ugyanis idén láthatjuk még A holló és a Nosferatu legújabb feldolgozásainak címszerepében is. Viszont addig egy őrült bosszúfilmhez pattintotta ki magát, hogy megmutassa neki is megy annyira jól a vérontás, mint John Wicknek.

Egy névtelen fiú (Bill Skarsgård) bosszút esküszik, miután családját meggyilkolja Hilda Van Der Koy (Famke Janssen), egy korrupt disztópikus dinasztia matriárkája, aki árvává, süketté és némává tette a gyereket.

Belső hangjától hajtva, amelyet kedvenc gyerekkori videojátékából választott ki, a Fiú kiképzi magát, hogy a halál eszközévé váljon, és egy lázadó csapathoz csatlakozva megdöntse a zsarnoki elnyomást és bosszút álljon családjáért.

Moritz Mohr erős videojátékos és képregényes inspirációkkal teli rendezői bemutatkozását Arend Remmersszel közösen találta ki, ami annyira elnyerte a Gonosz Halott és a Pókember trilógia atyjának, Sam Raiminek a tetszését, hogy producerként be is állt a Boy Kills World mögé. Felbukkan még a filmben Jessica Rothe, Famke Janssen, Brett Gelman, Yayan Ruhian, Andrew Koji, Sharlto Copley, Michelle Dockery, Isaiah Mustafa, a Fiú belső hangját pedig az Archer és Bob burgerfalodája veterán szinkronhangja, H. Jon Benjamin szolgáltatja.

A Boy Kills World április 26-án kerül mozikba a tengerentúlon. Magyar bemutatódátum még nincs.

Sztepanov Márkó

Sztepanov Márkó a METU képalkotás szakán diplomázott 2023-ban, jelenleg televíziós műsorkészítő mesterképzést végez. Javíthatatlan mozifüggő, filmkészítéssel foglalkozik és filmrendezői ambíciókkal is rendelkezik. Mindenevő, de a horror és az akció műfajok a gyengéi és bármikor megvédi Michael Bay renoméját.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com