Hírek

Billy Bob Thorntonnal érkezik a Landman

Taylor Sheridan, a Yellowstone társalkotója jegyzi a a SkyShowtime saját gyártású új sorozatát, ami november 20-tól látható a streamingszolgáltató felületén. 

Az MTV Entertainment Studios, a 101 Studios és a Bosque Ranch Productions gyártásában készülő sorozat november 20-án, szerdán két résszel debütál a SkyShowtime-on. A tíz részes első évad Nyugat-Texas egyik robbanásszerűen fejlődő városában játszódik, ahol az olajfúrótornyok világában próbálják a szereplők megtalálni a szerencséjüket. A sorozat a Boomtown című tizenegy részes podcaston alapul, és az olajmunkások és olajhajhász milliárdosok történetét mutatja be, akik akkora fellendülést gerjesztenek, ami átalakítja az éghajlatot, a gazdaságot és a geopolitikát is.

Thornton mellett Ali Larter, Michelle Randolph, Jacob Lofland, Kayla Wallace, a Yellowstone-ból ismerős James Jordan, Mark Collie, Paulina Chávez és Demi Moore nevét olvashatjuk a stáblistán. A visszatérő vendégszereplők között látható Jon Hamm, Andy Garcia és Michael Peña.

A sorozat a SkyShowtime egyre bővülő Sheridan-gyűjteményének új darabja. A kollekció olyan alkotásokkal büszkélkedhet, mint a 1883, 1923, Lioness, Mayor of Kingstown, Tulsa King, Lawmen: Bass Reeves és a Yelowstone mind az 5 évada.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com