Hírek

Billy Dee Williams visszatér mint Lando Calrissian a Star Wars 9. epizódjában

Ennek is eljött az ideje, Billy Dee Williams újra Lando Calrissian szerepébe bújik. Lando Calrissian jelentősége volt, hogy Han Solo tőle szerezte meg a Millenium Falcont. Ráadásul nemcsak a szerep, hanem a színész is visszatér.

Már egy ideje olvashattunk pletykákat arról, hogy Billy Dee Williams csatlakozhat a Star Wars legújabb, kilencedik epizódjához. Előző szereplése óta 35 év telt el, amikor is A Jedi visszatérben láthattuk 1983-ban.

Az új Star Wars 2019 decemberében várható, és a híresztelések szerint egy misztikus, de akcióban dús filmet várhatunk. Amíg várakozunk, addig is egy kis nosztalgia, az alábbi jelentben Lando Calrissiant láthatjuk  A Jedi visszatérben:

 

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar nyelv és irodalom szakon. 2008 óta publikál, 2011-ben Országos Diákzsűri tag volt. Jelenleg egy tajvani egyetemen tanul. A Nagyítás rovatot vezeti. kellermirella@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..