Hírek

Billy Dee Williams visszatér mint Lando Calrissian a Star Wars 9. epizódjában

Ennek is eljött az ideje, Billy Dee Williams újra Lando Calrissian szerepébe bújik. Lando Calrissian jelentősége volt, hogy Han Solo tőle szerezte meg a Millenium Falcont. Ráadásul nemcsak a szerep, hanem a színész is visszatér.

Már egy ideje olvashattunk pletykákat arról, hogy Billy Dee Williams csatlakozhat a Star Wars legújabb, kilencedik epizódjához. Előző szereplése óta 35 év telt el, amikor is A Jedi visszatérben láthattuk 1983-ban.

Az új Star Wars 2019 decemberében várható, és a híresztelések szerint egy misztikus, de akcióban dús filmet várhatunk. Amíg várakozunk, addig is egy kis nosztalgia, az alábbi jelentben Lando Calrissiant láthatjuk  A Jedi visszatérben:

 

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. kellermirella@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya