Hírek

Billy Dee Williams visszatér mint Lando Calrissian a Star Wars 9. epizódjában

Ennek is eljött az ideje, Billy Dee Williams újra Lando Calrissian szerepébe bújik. Lando Calrissian jelentősége volt, hogy Han Solo tőle szerezte meg a Millenium Falcont. Ráadásul nemcsak a szerep, hanem a színész is visszatér.

Már egy ideje olvashattunk pletykákat arról, hogy Billy Dee Williams csatlakozhat a Star Wars legújabb, kilencedik epizódjához. Előző szereplése óta 35 év telt el, amikor is A Jedi visszatérben láthattuk 1983-ban.

Az új Star Wars 2019 decemberében várható, és a híresztelések szerint egy misztikus, de akcióban dús filmet várhatunk. Amíg várakozunk, addig is egy kis nosztalgia, az alábbi jelentben Lando Calrissiant láthatjuk  A Jedi visszatérben:

 

Avatar

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya