Hírek

Harley Quinn visszatért! – Birds of Prey betekintő

Megérkezett az első minivideó a Birds of Prey-hez, a DC nőközpontú szuperhős-spinoffjához, amelyben Margot Robbie mellett az összes fontosabb színész feltűnik egy villanásnyira.

Margot Robbie már napközben megosztott egy szelfit Harley Quinn kosztümjében, így valószínűleg senki nem számított rá, hogy néhány órán belül már egy rövid mozgóképet is kapunk a múlt hét óta forgó Birds of Prey-ből.

View this post on Instagram

Miss me? ?HQ

A post shared by @ margotrobbie on

A népszerű karakter rajongóinak bizonyára először az tűnik fel, mennyire máshogy néz ki most Harley Quinn, mint az Öngyilkos osztagban – most a ’80-as éveket és Party Cityt idézi. Mellette néhány másodperce felbukkannak a film további szereplői: Jurnee Smollett-Bell mint Fekete Kanári, aki ultraszonikus sikoltásáról híres, Mary Elizabeth Winstead mint Vadásznő, aki egy gengszterfőnök lánya, Rosie Perez mint a Gotham City-beli detektív, Renee Montoya. Ella Jay Basco mint a leendő Batgirl Cassandra Cain,

Ewan McGregor mint a gonosz Fekete Maszk

és Chris Messina mint a sorozatgyilkos Victor Zsasz.

A Cathy Yan rendezésében készülő, Christina Hodson írta Birds of Prey 2020 februárjától lesz látható a mozikban.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu