Hírek

Biztos, hogy érkezik A farkas gyermekei 2. évada

Raised-by-Wolves-A-farkas-gyermekei-Amanda-Collin

Ridley Scott ünnepelt sci-fi sorozata még ki sem jött az első évad összes részével, máris berendelték a A farkas gyermekei 2. évadát. Hurrá!

Kétségkívül az ősz egyik legerősebb alkotása lett Ridley Scott és Aaron Guzikowski különleges látványvilágú és elgondolkodtató sorozata, A farkas gyermekei (Raised by Wolves). Az HBO Max népszerű alkotását nézve pedig nem is nagyon volt kétséges, hogy érkezik-e a folytatás: a májusban induló platform legnézettebb darabja hivatalosan is megkapja a 2. évadot – írja a Collider.

Anyafarkas, gyilkológép – A farkas gyermekei

A biztos folytatás híre úgy érkezett, hogy még le sem vetítették az első évad összes részét, hiszen az HBO most csepegtetve adja A farkas gyermekei darabjait a nézőknek. Szeptember 3-án debütált a Ridley Scott kézjegyét magán viselő alkotás, amelyből ezidáig 7 epizódot láthattunk. Az évadot lezáró utolsó három rész pedig 25-én érkezik, ha minden igaz.

A show kreátora Aaron Guzikowski, míg Scott producerként és rendezőként (2 epizód) dolgozott a projekten, ami számtalan utalással bír az alkotó korábbi sci-fijeinek elemeire. A történetben egy a hívók és ateisták között folyt háborút követően két androidot találunk egy elhagyatott(nak hitt) bolygón, akik embergyermekeket nevelnek – több-kevesebb sikerrel. Az életük azonban teljesen megváltozik, amint emberek érkeznek a bolygóra. Az átgondolt, precíz, feszültséggel teli és kivételes vizuális világot teremtő alkotás fordulatos, ráadásul kiváló színészi játékkal operál.

A főszerepben Amanda Collin, aki hátborzongatóan jól alakítja a kiszámíthatatlan android Mothert, míg Abubakar Salimot látjuk Father szerepében, aki szintén hitelesen kelti életre a melegszívűbb és gyengébb apa-androidot. A sorozat további szerepeiben Travis Fimmel, Matias Varela, Niamh Algar és a Winta McGrath, aki a központi kisfiút alakítja.

A farkas gyermekeit az HBO platformjain lehet megtekinteni. Tényleg érdemes!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.