Hírek

Biztos, hogy érkezik a Stranger Things 4. évada

Bár nem volt igazán kérdés, most már hivatalos, hogy újabb évaddal jön a Stranger Things a Netflixre. Sőt, már egy rövidke teaser is érkezett! A Duffer-testvérek pedig újabb filmekkel és sorozatokkal készülnek – írja a Collider.

A Stranger Things bombaként robbant a kisképernyős világba 2016-ban, hihetetlen rajongói tábort szerezve magának. A sorozat három évad után is 8,8 pontos az IMDb-n és 93%-on áll a Rotten Tomatoes oldalán. A Matt és Ross Duffer vezetésével készült fantasy és horror elemekkel teleszőtt sorozat egy kisváros maréknyi fiataljáról és persze az egyre különösebb jelenségekről szól. Több Primetime Emmy-jelölés és díj után most tovább dübörög az élet Hawkinsban. Vagy éppen máshol?

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Furának nem fura, ellenben hibátlan – Stranger Things

Most erősítette meg hivatalosan is a Netflix, hogy érkezik a sorozat újabb, 4. évada, ráadásul még egy rövidke teasert is kihoztak, ami sokat ugyan nem árul el a jövőről, de felvet egy fontos kérdést. Vajon visszatérnek-e a szereplők Hawkinsba vagy a városka örökre kikerül a képből? Egyelőre premierdátumról nincs szó, de valószínűleg 2020 végére, vagy ne adj isten, 2021 elejére csúszhat a folytatás.

És hogy a 4. lesz-e az utolsó, befejező évad a sorozathoz? Ezt a mai napig nem jelentették ki, valószínűleg azért, mert nem is tudják még. A kreátorok állítólag 4 és 5 évad között vacilálnak, mivel nem akarják a végtelensékig húzni a történetet, sem azt, hogy bármikor is erőltetett legyen a végeredmény. Tehát teljesen reális, hogy a közeljövőben eldől, vajon a befejezésre számíthatunk vagy csak egy folytatásra.

De a Duffer-testvérek menetele akkor sem áll meg, ha a Stranger Things a végéhez ér. Egyes források szerint kilenc számjegyű szerződést írtak alá a streaming csatornával, ami újabb sorozatok és filmek elkészítésére ad majd teret számukra. Ez alapján pedig nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Netflix nem tántorodott el az alkotóktól, csak azért, mert verbális zaklatással vádolták őket vagy mert majdnem bíróságra mentek plágium gyanújával.

A harmadik évad idén nyáron jelent meg, és bár vegyes kritikákat kapott, az átlagos rajongók továbbra is boldogak a sorozattal. Számukra van egy jó hírünk karácsonyra: a Lego összeállt a Netflixszel és megalkották a két világ mását, a szereplőket és az alkotásból elhíresült tárgyakat.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés