Hírek

Biztos, hogy érkezik egy új The Walking Dead spinoff az AMC-től

Minden egyéb projekttől függetlenül az már biztos, hogy az AMC elkészít egy új The Walking Dead spinoffot – írja a Deadline.

Az AMC Networks egy negyedéves értékelőjén jelentette be, hogy biztosan készítenek egy új spinoffot a The Walking Deadhez. Az eredeti sorozat a 9. évadnál jár, míg a Fear the Walkin Dead című hasonlóan előzménysorozat a 4. évadot tapossa.

A zombis sorozat egyébként a 9. évadra sokat veszített a nézőszámából. Bár Ed Carroll szerint ez teljesen normális olyan show-k esetében, amelyek ilyen sok ideig vannak műsoron, talán mégsem most a legszerencsésebb egy újabb bőrt lehúzni a szériáról. Az biztos, hogy az AMC továbbra is pozitív: az eredeti sorozat biztos, hogy jövőre is visszatér, az új projekt pedig vélhetően 1-2 év múlva szintén képernyőre kerülne.

Habár premierdátumról még korai lenne beszélni, vagy hogy bármelyik eddig megismert szereplő visszatér-e, annyi szent, hogy már összeállt egy kreatív csapat, akik aktívan dolgoznak az ügyön.

Andrew Lincoln ugyebár elhagyta a sorozatot, viszont egy egyelőre cím nélkül futó The Walkin Dead-filmben biztosan visszatér majd a jövőben. Ennyi párhuzamos produkcióval viszont nagyobb az esély rá, hogy kifullad a történet.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..