Hírek

Biztos, hogy jön a Hang nélkül 2 John Krasinskivel, csak nem tudni, mikor

Eddig is biztosnak tűnt, hogy folytatást kap a John Krasinski írta és rendezte Hang nélkül, most azonban az is kiderült, hogy az alkotó is visszatér, a stúdió pedig nem fogja elsietni a produkciót – írja a Collider.

Ahogy tavaly Jordan Peele Tűnj el! című thrillere, úgy idén John Krasinski Hang nélkül című horrorfilmje az, amely meglepetésként robbant be a mozi világába. Kis költségvetés, eredeti ötlet és mély nyomot hagyó végeredmény. Krasinski és Emily Blunt hihetetlenül feszült és megrázó családi drámát alkottak horrortematikába ágyazva.

Nem csoda hát, hogy a Paramount stúdió szinte azonnal be is rendelte a folytatást. Ennél azonban egy hajszálnyit meglepőbb (de pozitívabb is), hogy a hírek szerint korántsem tervezik elsietni a dolgokat. Gyakorlatilag mindegy, mikorra kerülne a mozikba az új alkotás, mindenképpen ki szeretnék várni, hogy összeforrjon a következő ötlet.

Mivel Krasinski finoman szólva is elfoglalt mostanság, egy kis ideig félő volt, hogy a stúdió nélküle vág bele az újabb Hang nélkül filmbe, ezt azonban most megcáfolták. Hogy pontosan milyen minősítésben is tér vissza az új projekthez az egyre felkapottabb színész-rendező, azt egyelőre nem tudni. Aki látta az első részt, annak persze egyértelmű, hogy a folytatás stílusosan szinte kiált magáért.

Ugyanakkor éppen a film hatalmas sikere miatt gyakorol türelmet a stúdió. Egy ennyire magasra tett lécnek csak bombabiztos forgatókönyvvel érdemes egyáltalán nekiugrani; ehhez pedig idő kell.

Persze addig se maradunk Krasinski és Blunt nélkül. Előbbi a John Clancy’s Jack Ryan című sorozatban kerül főszereplőként a kisképernyőre, míg utóbbi az ikonikus Mary Poppinst formálja meg a még idén mozikba jutó alkotásban.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com