Hírek

Biztos, hogy Taron Egerton nélkül érkezik az új Kingsman-film

Maga a korábbi két film főszereplője, Taron Egerton mondta el egy interjúban, hogy nem szerepel a jövőre érkező Kingsman-filmben. De ez vajon azt is jelenti, hogy sose látjuk többé a filmvásznon Eggsyt?

A Collider hivatkozik egy Yahoo-interjúra, amelyben Taron Egerton bővebben beszél a Kingsmanes jövőjéről. A színész kétszer is eljátszotta már Gary „Eggsy” Unwint Matthew Vaughn rendezésében: a Kingman: A titkos szolgálat kirobbanó sikerét követően tavaly a Kingsman: Az aranykör kapcsán láthattuk moziban az elegáns, de kemény brit kémeket.

A rendező Vaughn már jó ideje rebesgeti, hogy a történetnek itt nincs vége. Mostanra ott tart a Kingsman-univerzum kiépítése, hogy jövő novemberben érkezik is az új film. Miközben alakulóban van egy tévésorozat és egy másik mozifilm is. Nem maradunk tehát titkosügynökök nélkül jövőre sem, de az biztos, hogy a következő alkotásban nem fog szerepelni Taron Egerton.

Mielőtt persze mindenki elcsüggedne, a magyarázat egyszerű: a következő Kingsman egy előzményfilm lesz, és egészen az 1900-as évek elejére viszi el a nézőt (értelemszerűen így az eredeti gárdából senki sem lesz látható). A főszerepben egy Conrad nevű srác áll majd, aki nagyon szeretne harcolni az első világháborúban. A fiatal karakter most sem marad egyedül, hiszen a mostani filmben is szerepet kap egy idősebb figura, akit a pletykák szerint Ralph Fiennes játszhat majd el. A The Great Game címen futó projekt 2019 novemberében kerül a mozikba világszerte.

De hogy mi is lesz akkor Egertonnal? Szépen visszatér majd Az aranykör szálát felvevő folytatásban. Hogy pontosan mennyit is kell erre a filmre várni, azt még nem tudni. De hogy érdemes lesz várni, az garantált: Vaughn állítása szerint az első két film történetét szorosan folytató művel ugyanis végéhez ér majd Harry és Eggsy kapcsolata.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.