Hírek

Biztosan érkezik a Jégvarázs 3.

Elsa és Anna visszatérnek: újabb folytatást kap a Jégvarázs (Frozen). A Disney emellett két népszerű animációját is bővíti.

Noha már 2020-ban belengette a Disney, hogy a 2013-as és 2019-es Jégvarázs-filmek után a közönség egy 3. filmnek is örülhet majd, a projekt végül csak mostanra ért teljesen be. Az egyébként financiálisan szebb időket látott cég állítólag közel 7000 alkalmazottjától válik meg hamarosan egy teljes strukturális átalakítás eredményeként.

Nem csoda hát, hogy a stúdió biztosra akar menni, ami a legújabb alkotásait illeti.

Ha pedig valamit szeret Hollywood, az egy jó (?) folytatás! Éppen ezért nem meglepő, hogy a Disney az egyik legnépszerűbb meséjét éleszti újra.

A Kristen Bell és Idina Menzel hangján megszólaló Anna és Elsa tehát visszatérnek, hogy újabb bonyodalmakba keveredjenek Olaffal és Kristoffal.

Nem a Jégvarázs az egyetlen mese azonban, amelyet tovább fűz a Disney. A stúdió friss bejelentése alapján a Zootropolis is folytatást kap,

valamint újabb filmmel bővül a Toy Story franchise is.

A lassan 30 éve megjelenő és azóta a popkultúra szerves részét képező első filmet már így is másik három követett; legutóbb 2019-ben kaptunk újabb Toy Story-t. És noha a stúdió tavaly nyáron készített egy spin-offot a filmekhez, amit Buzz karaktere köré építettek, a Lightyear nem nyerte meg sem a szakmát, sem a közönséget. Így végképp érthető, hogy a Disney a biztonságosabbnak tűnő sequel felé indult el ismét, és nem próbálkozik újabb spin-offal – egyelőre.

Azt nem tudni még, mikor is érkeznek a mozikba ezek a filmek, de a friss bejelentés szerint hamarosan újabb információkat kapunk a készülő projektekről.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com